Известие
Collapse
No announcement yet.
Интересни снимки & коментари
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеИмаме участник познал верния отговорКаква е наградата ?
sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеИскам да видите какъв е разхода на едно "муле" като чочонетоAlfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеТакова съм карал е300 224 кс не е такъв разхода !!!Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеДа ама така нареченото "чочоне" е 5 литра V8 (даже не съм сигурен дали не беше още повече кубатура), та не знам какво си карал и какъв му е бил разхода.
Ето подобен разход, дистанцията е 40 км магистрала, скороста е около тази на снкмката.
При нормално каране разхода и на чочко вероятно ще се върти около 20 литра.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеБобка мисля, че знаеш разхода на 6.2 от Бургас до София с не толкова икономично каране на превозно средство доста по тежко от това чочоне. Това му е вероятно градски разход за къса средна дистанция, кик дауни и неподходяща скорост, или заварена газ по-магистралата.
Ето подобен разход, дистанцията е 40 км магистрала, скороста е около тази на снкмката.
При нормално каране разхода и на чочко вероятно ще се върти около 20 литра.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеДа ама това е кола от преди 20 години, новите са мислени малко повече от към икономия
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеБобка мисля, че знаеш разхода на 6.2 от Бургас до София с не толкова икономично каране на превозно средство доста по тежко от това чочоне. Това му е вероятно градски разход за къса средна дистанция, кик дауни и неподходяща скорост, или заварена газ по-магистралата.
При нормално каране разхода и на чочко вероятно ще се върти около 20 литра.
Явно и трансмисията му е по-подходяща на чудовището (Кадилака), а иначе тия чочонета си си пословични бензинояди.Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 21:44.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеАбе Кадилака си е Кадилак
Явно и трансмисията му е по-подходяща на чудовището (Кадилака), а иначе тия чочонета си си пословични бензинояди.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеТакова съм карал е300 224 кс не е такъв разхода !!!Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеДа ама така нареченото "чочоне" е 5 литра V8 (даже не съм сигурен дали не беше още повече кубатура), та не знам какво си карал и какъв му е бил разхода.
чочоне е Е500 500Е 5 литров осмак .
е300 чочоне нема .
Има и една преработка на Brabus с 6,5 мотор .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеБоби е дал верния отговор
чочоне е Е500 500Е 5 литров осмак .
е300 чочоне нема .
Има и една преработка на Brabus с 6,5 мотор .
А колкото до 3 литровото чочоне.... звучи ми като BMW 316 M POWER
Относно разхода - 35/100 си е съвсем нормален разход за такъв туч.Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 04:03.
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Едно колажче направено лично от моя милост. Може да го харесате или споделите, ако искате
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theaterAlfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
Comment